afbeelding van Nancy Six

Hallo,
" Wie het politieke reilen en zeilen in Ieper volgt, kent mij beslist al want ik zetel sedert 2007 in de gemeenteraad. Anderen kennen me van ooit weleens mijn verkiezingsaffiches gezien te hebben of me te zijn tegengekomen op mijn werk of in 't stad.
In het voorjaar van 2020 heb ik IEPER2030 opgericht na een vertrouwensbreuk met mijn voormalig partijbestuur. Het was een moeilijke maar principiële beslissing om dat hoofdstuk uit mijn levensboek af te sluiten en om met een wit blad aan een nieuw hoofdstuk te kunnen beginnen.
Met volle moed en een nieuwe aanpak hoop ik mijn steentje te kunnen blijven bijdragen aan de lokale politiek.Enerzijds als fractieleider in de gemeenteraad, anderzijds als Voorzitter van IEPER2030.
Ik mag dan wel gebeten zijn door de politieke microbe, mijn gezin komt op de allereerste plaats.Ik ben niet alleen echtgenote, maar ook moeder van een zoon en oma van een kleinzoon. Als enig kind heb ik een sterke band met mijn ouders en mijn schaarse vrije tijd breng ik dan ook graag door met mijn gezinsleden.
Tijd voor een hobby heb ik niet, maar samen met mijn man probeer ik regelmatig een weekendje uit te plannen, en dat bij voorkeur in het zuiden van Limburg ( Haspengouw), waar de mensen er vriendelijk en joviaal zijn.
Daarnaast laat ik mijn groene vingers graag zegevieren in ons tuintje, want van tuinieren kan ik echt tot rust komen.
Met deze korte voorstelling van mezelf kun je je al een beeld vormen van wie ik ben, volg me ook op facebook of twitter (@NancySix.) Ik ben bereikbaar via info@nancysix.org of 0479/304 101."